Almanya'nın Dünya'ya açılan kapısı, resmi adıyla Hür Hansa şehri : HAMBURG

Gerek ticari gerek hizmet sektörü açısından kuzey Almanya'nın en büyük sanayi kentindeydik.

Kendine has özellikli bir sanat anlayışı olan gotik mimarisi ile bezenmiş, tamamen düz olan kuzey Alman şehri Hamburg'u özellikle güzel havalarda yürüyerek gezmek son derece güzeldi. Almanya'nın ilk özel Hukuk Yüksekokulu Bucerius Law School'un burada kurulmuş olması bizler için ayrı bir keyif vericiydi.

Hamburg, özellikle havacılık sektörü, uçak üretiminde Dünya'nın en büyük 3. şehri konumunda.. Kimya, makine, gemi inşaatı ve bankacılık sektörleri ekomomisinde oldukça önemli yer tutmakta..

Şehrin içinden akan nehirleri ve bu nehirlerin üzerinde kurulu köprüleri seyahatimiz boyunca en dikkat çeken anlardı. Belki de Avrupa'nın en fazla köprüsüne sahip şehri.. 

Ziyaretimiz kapsamında bulunduğumuz merkeze 35 km uzaklıkta şirin bir kasaba olan Buchholz in der Nordheide, günümüz sınırları içinde oldukça genç bir kasaba olmasına rağmen tarihi çok eskilere dayanmakta..

Buchholz in der Nordheide kasabasında yapmış olduğumuz verimli ve sonuç odaklı görüşmeler neticesinde, Demir ailesinin Türkiye'de ki gayrimenkullerinin yönetimi artık bizlere emanet..

Paylaş:

Yardıma mı ihtiyacınız var? Bize yazın.